Gerber kniver for jakt og fiske

Gerber kniver for jakt og fiske

Gerber lager kniver for all type jakt og fiske. Fra småviltjakt og fiske, til adrenalinkicket med storviltjakt – Gerber har redskapen du er så avhengig av. De er designet for å tåle enhver påkjenning de blir utsatt for gjennom uovertruffen stålkvalitet, et sikkert og godt grep i all slags vær, og smarte design løsninger – Kort sagt redskaper du kan stole på når det gjelder som mest.

 

Gerber Gator Premium


Det nyeste tilskuddet på den legendariske Gator stammen. Helt oppgradert med High Polish CPM-S30V stål i bladet, og med flassforsterket nylonskaft, belagt med det ikoniske Gator grepet. Sliren er i ekte lær, og kniven fremstår som Gator seriens beste noen sinne - Dèt sier ikke lite.

 

Gerber Moment Fixed Blade, Drop Point


Moment serien er kniver ment for alle typer friluftsliv, og felles for dem er at de har et meget godt grep i enhver situasjon. Laget i gode materialer vil de være brukervennlige følgesvenner året rundt i mange år fremover.

Gerber Gator Gut Hook Fixed Blade, Fine Edge


Da Gerber lanserte Gator serien i 1991 ble den tatt i mot som «Most innovated Knife of the Year». Seriens fantasiske egenskaper gjennom stålkvaliteten i bladene, glassforsterkede nylonhåndtak belagt med en soft-grip overflate for sikkert grep og solide bærevesker i heavy-duty nylon gjør serien til en av Gerber’s bestselgere selv den dag i dag. Gerber Gator er jegerens, fiskerens og friluftsentusiastens beste venn!

Gerber Strongarm Fixed Blade Serrated


Med høykvalitets 420HC stål i bladet, og et grep som er sikkert uansett værforhold, er dette kniver som tåler det aller meste. Sliren er MOLLE kompatibel, og kan monteres horisontalt og vertikalt på belter og vester.

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS