Male huset? - Jordan vet hvordan!

Male huset? - Jordan vet hvordan!

Nå er det sesong for vask, vedlikehold, oppussing og maling, med lange dager, godt lys og god tørk. Det er noen viktige ting du bør tenke på for å få et topp resultat med minst mulig slit.

Alle flater som skal oljes, males eller beises må være tørre og rene. All løs maling må fjernes før du går på med ny. Og kanskje viktigst: Vask alltid før maling! Grundig vask og rengjøring er helt avgjørende for et godt sluttresultat. Da får du malingen til å sitte, du får en jevn farge uten skjolder og overflaten blir glatt og værbestandig. På denne måten tar du vare på verdiene dine og kan vente mange år til neste vedlikehold.
Med malerverktøy egnet for oppgaven går husmalingen raskere, og resultatet blir både penere og mer varig. Her er en kort guide til de viktigste redskapene.
  • Alle flater som skal oljes, males eller beises må være tørre og rene.
  • All løs maling må fjernes før du går på med ny.
  • Og kanskje viktigst: Vask alltid før maling! Grundig vask og rengjøring er helt avgjørende for et godt sluttresultat. Da får du malingen til å sitte, du får en jevn farge uten skjolder og overflaten blir glatt og værbestandig.

På denne måten tar du vare på verdiene dine og kan vente mange år til neste vedlikehold.

 

 

 

Med malerverktøy egnet for oppgaven går husmalingen raskere, og resultatet blir både penere og mer varig. Her er et utvalg av de viktigste redskapene:

Rullesett bestående av to utendørsruller og en justerbar bøyle. Se alle utendørspensler Malerullkar til større jobber. Med riller og helletut.

For ekstra god fingerfølsomhet Oppbevaringsposer for malerutstyr 5stk Holder gulvet rent for malingsprut, og har en plastfolie på undersiden.

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS