Powerstart med batteribank

Powerstart med batteribank

Powerstart og multi batteribank i miniformat! Hjelpestarter til kjøretøy, strømforsyning til bl.a Laptop, mobil, nettbrett. Enheten har også LED-lykt med 3 innstillinger (kraftig lys, strobe & SOS). Alt i en kompakt enhet. Batteriet av type Litium polymer er på 15000mAh og har en maks oppstartstrøm på 600A (hjelpestarter).

Hvert år opplever mange at bilen ikke vil starte på grunn av flatt batteri. Det er kaldt og du har dårlig tid - har du ikke en starthjelper lett tilgjengelig må du ringe en venn eller nabo. Med en Powerstart med batteribank vil dette problemet løses på en enkel måte.

Koble på klemmene på bilbatteriets pluss- og minuspoler, deretter starter du bilen. Genialt enkelt!

Ikke bare starter den en bil med flatt batteri, men den fungerer også som en batteribank for mobiltelefon, nettbrett, bærbare pc-er, etc.

Leveres i elegant mappe med tilbehør: 12 og 230V ladere, startkabler til kjøretøy, 8 ulike lade-tilkoblinger til Laptop, USB lade-forgrener med 4 ulike tilkoblinger. Kjøretøy kan startes flere ganger uten å lade enheten. Mobil kan lades 6-8 ganger (ca 1 time/lading), Laptopen lades på 2-3 timer. Enheten lades opp på ca 5 timer.

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS