Trenger du å beise terrassen?

Trenger du å beise terrassen?

Hvor lang tid det kan gå mellom hver gang du beiser terrassen er avhengig av værforholdene der du bor, samt om terrassen er overbygget eller ikke – men å måtte beise i hvert fall hvert tredje år må du nesten regne med. Til gjengjeld får du da en holdbar terrasse som ikke fliser.

Huskeregler før du begynner

  • Terrassen må være ren, fast og tørr.
  • Har du en ny terrasse i trykkimpregnert treverk, er det vanskelig å vite hvor tørt treverket er, men det er mulig å måle med en fuktmåler. Fuktigheten i treverket må ligge under 16 prosent.
  • Før du begynner må underlaget være rent.
  • Bruk terrasserens og gå på med terrasseskrubb, gjerne med forlengerskaft. Ta på hansker når du skal bruke terrasserens.
  • Når underlaget er tørt og rent, er det bare å sette i gang med beisingen. Her anbefales det å bruke rulle med forlengerskaft.
  • Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal trekke inn. Hvis noe blir liggende oppå, må du tørke det av. Da er det fint for eksempel å bruke en rulle som du kan låse; først beiser du med rullen på vanlig vis, så låser du rullen og bruker den til å stryke av overskytende beis.

 

Vi har produktene du trenger for å gjøre jobben.

 

 

Stabil terrasserens 2i1 Granberg kjemikaliehanske nitrilgummi str 10

Jordan terrasseskrubb med gjenger Jordan treskaft universal med gjenger
Jordan rullesett Ultimate 18cm f/terrasse Jordan forlengerskaft ult langt 115-270cm

Brennenstuhl fuktmåler fuktmåler digital

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS