Varmeovner med Clip On Glass

Varmeovner med Clip On Glass
Riktige panelovner kan bli prikken over i-en i et nytt eller nyoppusset hjem! Med Clip On glass kan du nå enkelt endre design på panelovnen og gi interiøret et løft. Glasset klikker du enkelt på etter at ovnen er skrudd fast på veggen.

Dimplex Alta er toppmodellen og leveres med Wifi - styring og muligheten til å montere Clip On Glass glassfront. Sett ukesprogram eller overstyr panelovnen via vår brukervennlige app Dimplex Capa. Appen lar deg styre flere Dimplex Alta og sette soner som kan justeres individuelt for full fleksibilitet. Du kan styre varmen både hjemme og på hytta med samme app, noe som sikrer at du alltid kommer hjem til riktig temperatur. Den stilrene modellen med luftutslipp i toppen tilfredsstiller kravene i Ecodesigndirektivet og finnes som både list (20 cm) og panel (40 cm). Wifi -styring sparer både strøm og penger i tillegg til at du enkelt setter på varmen om muligheten til en hyttetur skulle dukke opp.


Clip On glass for Nobø og Dimplex panelovner med topputslipp. Med Clip On glass kan du nå enkelt endre design på panelovnen og gi interiøret et løft. Glasset klikker du enkelt på selv etter at ovnen er skrudd fast på veggen. I tillegg til å forbedre utseendet på ovnen bidrar også Clip On glasset til at temperaturen på fronten blir mye lavere. Herdet og svært solid glass som tåler det aller meste. Velg mellom to farger: hvit eller antrasittgrå.

 

 

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS