Svarte søppelsekker blir forbudt

Svarte søppelsekker blir forbudt

Fra og med Januar 2018 innføres det krav om å levere restavfall løst eller i gjennomsiktige plastposer til gjenvinningsstasjoner i flere fylker i landet.

For forbrukeren betyr dette at de må åpne sekker og esker når de skal levere avfallet for å vise at det er sortert. Anbefalinga til forbrukerne er at man helt slutter med svartsekker, og kjøper gjennomsiktige avfallsekker i stedet.

Linker:

NRK - Forbudt å levere usortert søppel i svartsekker - publisert 10.01.2017

Dagbladet - Å kaste svarte søppel­sekker blir forbudt - publisert 01.11.2017

Vi lagerfører avfallsekker fra Norfolier GreenTec. Norfolier GreenTec er en av Nord-Europas største og ledende produsenter av avfallssekker. Norfolier GreenTec er først i Norden til å merke sine avfallssekker med ”Der Blaue Engel / The Blue Angel” miljømerket. Tyske ”Der Blaue Engel / The Blue Angel” er verdens eldste miljømerkeordning. Der Blaue Engel er den offisielle miljømerkeordningen i Tyskland, og de vurderer alle relevante miljøproblemer i hele produktets livssyklus, slik som Svanemerket gjør i Norge.

Proff-serien - Norfoliers beste kvalitet til stor og tung avfallshåndtering

Kraftig og solid firkantsekk som tåler inntil 30 kg. Norfoliers avfallssekker brukes av mange, som f. eks: i kommuner til renovasjon, til avfallshåndtering i industri, på kontor, sykehus, hotell og skoler og i hjem, hytte og hage. Sekkene er hendige og lette i vekt, krever liten plass, er vanntette, skaper ingen problem ved forbrenning og er rimelige i bruk. 10 sekker pr. rull.
Varenr Tekst Nobb
540493 Avfallssekk proff transparent 100L 53204476
540492 Avfallssekk proff transparent 160L 45363125

IZI-serien - IZI er en helt ny type avfallssekk utviklet etter en stor norsk markedsundersøkelse


X-tra sterk avfallssekk med stor og bred åpning. Lett å fylle. Fire store knytelapper. Lett å knyte og bære. Revner ikke selv om den punkteres. Tåler inntil 90 kg. Sekkene leveres i profilerte esker som lett kan stables som en displayløsning.
Varenr Tekst Nobb
540319
Avfallssekk transparent Xtra knyte 125L
42998476

Dokumenter

Miljødokumentasjon
Der Blaue Engel / The Blue Angel” miljømerket

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS