Om oss

Krigsvoll AS er en importør/grossist av verktøy, maskiner og produkter for hjem/hus/hytte og fritid. Vi har siden starten i 1972 levert varer til forhandlere over hele landet. Siden 1995 har vi også solgt varer til forhandlere på det svenske markedet.

 

Produkter

Vårt produktspekter består av egne varemerker, Gebe, Best Tools, Pro, Worklite, GSA og Fixxer, samt importerte merkevarer som Telwin, Chamberlain, Kipor, Lavor, Senco og Tactix. I tillegg fører vi et bredt spekter fra mange anerkjente merkevareleverandører som Bahco, Hultafors, Fiskars, 3M, Hey'di, Flexit, Jordan, Philips, CTEK, Tec7, Gardena og Landmann.

Prosjektering/salg av smøre-/oljeutstyr
En eget team hos oss jobber med prosjektering, salg og montering av smøre-/oljeutstyr mot bilverksteder over hele landet. Gjennom 30 års erfaring innen dette nisjemarkedet, har vi levert til små og store anlegg over det ganske land. Be om referanseliste !

Prosjektering/produksjon av nødstrømsaggregat
Vi har en egen avdeling for prosjektering/produksjon av nødstrømsaggregat i størrelser fra 10-1.000 kVA.

Service og reklamasjoner
Et serviceverksted med kvalifiserte mekanikere, samt delelager med mer enn 4.000 forskjellige artikler gjør at vi kan utføre reprasjoner og service på tyngre produkter.
Miljø
Vi tar miljøansvar samtidig som vi oppfyller de krav som vår type virksomhet er stilt ovenfor.

Vårt hovedkontor og lager er samlet på Heimdal, 10 km sør for Trondheim.

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS